Aktiviteter

Medlemsmøde 25. oktober 2021 kl. 18-19 Online

Formand Niels Bagge og næstforkvinde Maria Christensen vil rapportere fra deres deltagelse ved PCE2021 hybridkonference i New Zealand/Online.
Vi vil fortælle om oplæg vi hørte, samt om vores eget oplæg om grønlandsk trommesang og encounter gruppe. Vi vil dele vores erfaringer omkring selv konferencen i lyset af den konference, vi er ved at arrangere i København.

Tilmelding

Medlemsmøde 15. november 2021 kl. 17.30-19.00 Online

Vi skal høre nærmere om PE2022 konferencen og dens tema: How Can I be of Help? Formulating and Faciliating Change Together.
Hvad indeholder dette tema? Hvad var baggrunden for at vælge det? Hvor tager dette tema os hen?

På mødet vil vi hjælpe medlemmerne med at forberede en præsentation på konferencen. Der er vores håb at der vil være en række danske bidrag ved konferencen. Der mulighed for at præsentere alt fra egen terapeutiske praksis, teoretiske indlæg eller paneler, samt forskning. Præsentationer på konferencen er en spændende og udviklende måde at få input til egen praksis eller få afprøvet ideer. Det er også en god mulighed for at gøre opmærksom på sig selv eller sin virksomhed. Du kan se mere om de mulige typer af præsentationer her:
https://www.pce2022.com/call-for-papers/

På mødet vil bestyrelsen også præsentere nogle af de konkrete opgaver overskuelige, hvor medlemmerne kan bidrage med deres frivillige hjælpe.

Tilmelding

Verdenskonference i København i 2022

Hovedaktiviteten på nuværende tidspunkt er bestyrelsens arrangering af verdenskonferencen i København 4.-8. juli 2022 – the 15th World Conference for Person-Centered and Experiential Psychotherapy and Counseling. Forkonference fra 2-3. juli 2022

Hovedtalere:
Leslie Greenberg, Dan Zahavi, Aikira Ikemi, Susan Stephens, Dagmar Nuding m.fl

Konferencen har sin egen hjemmeside med uddybende information: www.pce2022.com

15th World Conference for Person Centered and Experiential Psychotherapy andd Counseling